Sjamanistische inwijding & ceremonies

oeroude technieken om lichaam en geest te herstellen

Welke inwijdingen zijn er?

Hatun Karpay

De Hatun Karpay is een heilige initiatie die diepe verbindingen en overdracht van wijsheid van de oude Inca-traditie omvat. Het is een ceremonieel proces dat gericht is op het openen van de geest, het hart en de ziel voor de krachtige energieën van het universum, waardoor de ontvanger een diepgaand begrip van het leven en het universum kan ervaren.

Munay Karpay

Munay Karpay is een inwijdingsritueel dat zich richt op het cultiveren van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Het benadrukt het belang van het koesteren van verbindingen, niet alleen met anderen, maar ook met de natuur en het universum als geheel. Deze initiatie biedt de ontvanger de mogelijkheid om te groeien in bewustzijn en liefdevolle compassie.

Yachay Karpay

De Yachay Karpay is een inwijdingsceremonie die gericht is op het ontwikkelen van diepe wijsheid en spiritueel begrip. Door deze initiatie kan men de verbinding met de innerlijke kracht en de universele kennis versterken, waardoor men een dieper inzicht krijgt in het doel van het leven en de eigen rol in het grotere geheel van het universum.

Llank’ay Karpay

Llank’ay Karpay is een ceremonieel ritueel dat zich richt op actie, manifestatie en het verwezenlijken van doelen. Het beoogt een gevoel van vastberadenheid en daadkracht te versterken, en stimuleert de ontvanger om zijn of haar unieke potentieel te realiseren door actief te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Llank’ay Karpay

Llank’ay Karpay is een ceremonieel ritueel dat zich richt op actie, manifestatie en het verwezenlijken van doelen. Het beoogt een gevoel van vastberadenheid en daadkracht te versterken, en stimuleert de ontvanger om zijn of haar unieke potentieel te realiseren door actief te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Prijs van inwijdingen: €247,- nu tot einde jaar €197,- plus bonus Meditatie gratis tijdens de ceremonie.

Initiaties zijn 2 uur en werken 6 maanden door

Wat is een despacho ceremonie?

Despacho ceremonie: De Despacho ceremonie is een eeuwenoud ritueel afkomstig uit de Andes-cultuur, dat zich richt op het creëren van een heilige offering aan Moeder Aarde (Pachamama) en de kosmos. Deze ceremonie omvat het zorgvuldig samenstellen van een kleurrijk altaar met verschillende symbolische elementen, zoals bloemen, granen, bladeren en andere natuurlijke geschenken. De despacho symboliseert een diepe vorm van dankbaarheid, harmonie en balans met de natuurlijke en spirituele wereld. Tijdens de ceremonie worden gebeden en intenties geuit, terwijl de despacho wordt geofferd aan de natuur, als een manier om de band met het universum te versterken en de zegeningen van Moeder Aarde te eren. Deze ceremonie wordt vaak uitgevoerd als een manier om intenties te zetten, dankbaarheid te tonen, healing te bevorderen en harmonie en evenwicht in het leven te bevorderen.

Prijs €125,- 

Andere rituelen en persoonlijke vraagstukken

intuïtief afgestemd op jouw persoonlijk verhaal

In de diepte van ons wezen dragen we vaak onverwerkte emoties en herinneringen met ons mee, waaronder geboortetrauma. Bij sjamanistisch werk erkennen we de kracht van heling en transformatie die in ons allemaal aanwezig is. Het creëren van altaars is een prachtige en krachtige manier om heling en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen tijdens het helen van geboortetrauma.

Bij het werken met geboortetrauma vanuit een sjamanistisch perspectief, nodigen we de betrokken persoon uit om in contact te komen met hun innerlijke genezer en hun eigen krachtige helende energie te activeren. Het altaar wordt een heilige ruimte waar ze hun intenties kunnen plaatsen, hun emoties kunnen uiten en verbinding kunnen maken met hun spirituele ondersteuning.

Het creëren van een altaar voor heling van geboortetrauma kan een intieme en persoonlijke reis zijn. Het begint met het selecteren van betekenisvolle voorwerpen en symbolen die resoneren met de persoon en hun helingsproces. Dit kunnen items zijn die geassocieerd worden met de geboorte, zoals een kaars die het licht van het leven vertegenwoordigt, veertjes die vrijheid symboliseren, en stenen die stabiliteit en aarding bevorderen.

Tijdens het altaarcreatieproces nodigen we de persoon uit om een rustige en heilige ruimte te creëren waar ze zich veilig en ondersteund voelen. Ze kunnen het altaar versieren met bloemen, bladeren, kristallen of andere natuurlijke elementen die hen helpen om een verbinding met de natuurlijke wereld te maken. De plaatsing van foto’s van zichzelf als baby of symbolen die hun geboorteproces vertegenwoordigen, kan ook een krachtige toevoeging zijn.

Eenmaal het altaar is gecreëerd, wordt het een focuspunt voor heling en persoonlijke ontwikkeling. De persoon kan dagelijks tijd doorbrengen bij het altaar, mediteren, bidden, affirmaties uitspreken of andere rituelen uitvoeren om bewustzijn en heling te bevorderen. Het altaar fungeert als een energetische plek van ondersteuning en bekrachtiging, waar de persoon de ruimte heeft om hun geboortetrauma te onderzoeken, te omarmen en uiteindelijk te helen.

Sjamanistisch werk en het creëren van een altaar voor heling van geboortetrauma bieden een krachtig kader waarin we ons bewust kunnen worden van de diepe wonden die we dragen en de mogelijkheid om deze te genezen. Het herinneren van ons eigen vermogen tot heling en groei, en het creëren van een heilige ruimte waarin we ons kunnen verbinden met onze innerlijke kracht en spirituele ondersteuning, opent de deur naar transformatie en bevrijding.

Als je voelt dat geboortetrauma een rol speelt in je leven, kan sjamanistisch werk en het creëren van een altaar een waardevolle aanvulling zijn op je helingsproces. Met de magie en kracht van deze praktijken kunnen we een pad van genezing bewandelen, ons verbinden met onze innerlijke wijsheid en de weg vrijmaken voor persoonlijke ontwikkeling en vervulling.

 

De sessies kosten €125 per 1 á 1,5 uur kan uitlopen.

Vaak neemt zo een persoonlijk traject vanaf 3 uur in beslag.

Bij een vanaf prijs van 3 uur krijg je een korting van €50,-

Als coach fungeren we als gidsen en ondersteunen we onze klanten bij het verkennen van hun innerlijke landschap, het identificeren van belemmerende overtuigingen en patronen, en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. We moedigen klanten aan om hun eigen innerlijke kracht en wijsheid te omarmen en te vertrouwen op de helende kracht van de natuur.

Of je nu behoefte hebt aan persoonlijke groei, emotionele heling, stressvermindering of het vinden van richting in je leven, Magic of Nature Coaching biedt een veilige en ondersteunende ruimte waarin je kunt groeien, bloeien en je ware zelf kunt omarmen. Samen zullen we de betoverende kracht van de natuur gebruiken om je te begeleiden op jouw unieke reis van transformatie. We werken met het krachtdieren spel, de elementen, windstreken, altaar, en met de natie van de natuur.

Bij Magic of Nature Coaching geloven we dat de natuur ons alles biedt wat we nodig hebben om te gedijen en te floreren. Stap in deze magische reis van zelfontdekking en laat de natuur je begeleiden naar een leven vol vreugde, balans en vervulling.

Magic of Nature Coaching

Bij Magic of Nature Coaching geloven we in de krachtige verbinding tussen mens en natuur. We bieden een unieke ervaring waarbij we de magie van de natuur gebruiken om persoonlijke groei, zelfontdekking en transformatie te faciliteren.

Onze coachingbenadering combineert de wijsheid van de natuur met holistische methoden om klanten te begeleiden bij het vinden van innerlijke balans, het ontdekken van hun ware potentieel en het manifesteren van hun dromen. We geloven dat de natuur een bron van inspiratie, heling en begeleiding biedt, en we gebruiken verschillende natuurlijke elementen en rituelen om dit proces te ondersteunen.

Tijdens een Magic of Nature Coaching-sessie nodigen we onze klanten uit om de drukte van het dagelijks leven achter zich te laten en een diepere verbinding met de natuur aan te gaan. We maken gebruik van wandelingen in de natuur, meditaties, rituelen en andere ervaringsgerichte oefeningen om de zintuigen te activeren, de intuïtie te versterken en innerlijke wijsheid te ontsluiten.

De trajecten kunnen het liefst per 3 sessies afgenomen worden:

€125 per 1 á 1,5 uur kan uitlopen